Εορταστικές εκδηλώσεις στο Βαλτεσινίκο την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2021

Για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2021 και του Νέου έτους 2022, ο ‘Χορεσίβιος προγραμμάτισε διάφορες εκδηλώσεις για μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Ξεκινήσαμε με προβολές ταινιών για μικρούς (μεταγλωττισμένες) και μεγάλους φίλους (με υποτίτλους). Οι προβολές επαναλήφθηκαν σε καθημερινή σχεδόν βάση με δύο προβολές 18.00 – 19.30 και 19.30 – 21.00.

Την Δευτέρα πρωί 27/12/2021, η Πρόεδρος Αφροδίτη Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ Τρίπολης. Στις 10.00 στο χώρο της παραδοσιακής ταβέρνας ‘Βασιλικός ο σέφ και μέλος του ΔΣ Πάνος Βασιλικός έκανε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με θέμα “Τα καλικαντζαράκια φτιάχνουν… χριστουγεννιάτικες λιχουδιές…”

Την Τρίτη το πρωί 28/13/2021, ο αγροτικός γιατρός Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος μετέφερε στα παιδιά βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών. Στο εργαστήρι δεξιοτήτων  με τίτλο ” Τα καλικατζαράκια μαθαίνουν… πρώτες βοήθειες…” που έγινε στην Δανειστική Βιβλιοθήκη Βαλτεσινίκου, τα παιδιά έμαθαν παίζοντας, πως θα δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που κινδυνεύει.

Την Τετάρτη το απόγευμα 29/12/2021, οι Κατερίνα και Δήμητρα Βασιλικού στο εργαστήρι κατασκευής έφτιαξαν μαζί με τα παιδιά γούρια για το 2022.

Δυστυχώς λόγω της κατακόρυφης αύξησης κρουσμάτων εξ αιτίας του κορωνοϊού, το ΔΣ αποφάσισε την ακύρωση όλων των υπόλοιπων εκδηλώσεων.  Η μόνη δραστηριότητα που συνεχίστηκε είναι η καθημερινή μετάδοση εορταστικής μουσικής από τα ηχεία του ‘Χορεσίβιου’.

Τα μεσάνυχτα της 31/12/2021 με την αλλαγή του χρόνου τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων τραγούδησαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά!

Φωτογραφίες και βίντεο από τις παραπάνω εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘Χορεσίβιου’ εύχεται στα μέλη του και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και το νέο έτος να χαρίσει υγεία ευτυχία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

 

Προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους φίλους

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Τρίπολης

“Τα καλικαντζαράκια φτιάχνουν… χριστουγεννιάτικες λιχουδιές…”

” Τα καλικατζαράκια μαθαίνουν… πρώτες βοήθειες…”

“Φτιάχνοντας γούρια για το 2022”

 

Ευχές για το νέο έτος 2022 από τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του ‘Χορεσίβιου’