Κεντρική θερινή μουσικοχορευτική παράσταση

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00, πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Βαλτεσινίκου, μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη…. Δωσ’ της κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν’ αρχινήσει… κι ο χορός ας ξεκινήσει»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά και οι νέοι του χορευτικού τμήματος και περιλάμβανε τόσο μουσικοχορευτικά κομμάτια όσο και δραματοποιημένα λαϊκά παραμύθια.

Με την καθοδήγηση της δασκάλας και Προέδρου του ‘Χορεσίβιου’ Κας Αφροδίτης Παπαγεωργίου, τα παιδιά παρουσίασαν κομμάτια από την δουλειά που έγινε όλο τον περασμένο χειμώνα. Από την αφήγηση λαϊκών παραμυθιών και την δραματοποίηση τους εμπνεύστηκαν οι μικροί μας φίλοι και έγραψαν στίχους, έβγαλαν διδάγματα, απήγγειλαν και χόρεψαν σε μια γιορτή που απέδειξε πόσο περισσότερο πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας για να στηρίξουμε το μέλλον αυτού του τόπου.

Το πρόγραμμα και οι συντελεστές της παράστασης όπως μοιράστηκε στους παρισταμένους την βραδιά εκείνη. Δυστυχώς τεχνικά προβλήματα δεν μας επέτρεψαν να αποτυπώσουμε αξιόπιστα σε βίντεο την παράσταση, με αποτέλεσμα να περιοριστούμε σε κομμάτια που τραβήχτηκαν από διάφορους θεατές.

Το βίντεο της παράστασης