Εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου

Το Σάββατο του Λαζάρου 20/4/2019 στις 19.00, πραγματοποιήθηκαν τελικά τα εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, που είχαν αναβληθεί το Σάββατο 5/1/2019 λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών και του αποκλεισμού του Βαλτεσινίκου από τα χιόνια.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της βιβλιοθήκης. Προσκλήσεις είχαν σταλεί σε όλα τα ΜΜΕ, τους δημοτικούς και περιφερειακούς παράγοντες της Γορτυνίας αλλά και σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ε. Κούλης υποψήφιος Δήμαρχος, Α. Κατσιαδράμης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Η. Ρέππας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Χ. Βασιλικός υποψήφιος Πρόεδρος Βαλτεσινίκου. Την τελετή του Αγιασμού πραγματοποίησε ο ιερέας του Βαλτεσινίκου πατέρας Θεμιστοκλής. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν, εκ μέρους της Δανειστικής Βιβλιοθήκης ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Β. Παναγιωτακόπουλος και εκ μέρους του ‘Χορεσίβιου’ Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ε. Σαρτζετάκης. Χαιρετισμούς απηύθυναν Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ε. Κούλης, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Κατσιαδράμης, Ο π. Θεμιστοκλής Δουρίδας και η κα. Κ. Παπαδόγιαννη.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, για μία ακόμη φορά θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους αυτούς που βοήθησαν στην δημιουργία της και ειδικότερα:

Τους εκδοτικούς οίκους και τους φίλους που προσέφεραν βιβλία και εμπλούτισαν τη συλλογή μας.

Επίσης τις Δημόσιες Δανειστικές Βιβλιοθήκες Βυτίνας, Δημητσάνας & Τριπόλεως που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μας.

Την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας που εκτός από τα σημαντικά βιβλία που προσέφερε μας δώρισε και αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτέλεσαν τον πυρήνα δημιουργίας του κέντρου πληροφόρησης της βιβλιοθήκης μας.