5 χρόνια με τον ‘Χορεσίβιο’

Την 11η Μαρτίου 2017, μόνιμοι και μη, κάτοικοι του Βαλτεσινίκου, μαζευτήκαμε στο δημοτικό σχολείο Βαλτεσινίκου και υπογράψαμε την συστατική πράξη του μουσικοχορευτικού και λαογραφικού συλλόγου, με την επωνυμία «ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ “ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ”» και έδρα του το Βαλτεσινίκο Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας.

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του, ήταν απόλυτα εμφανές ότι ο σύλλογος αυτός ήρθε να καλύψει την απουσία πολλών και ιδιαίτερα σημαντικών δραστηριοτήτων που αφορούσαν όλους τους κατοίκους του χωριού, τους επισκέπτες αλλά κυρίως τις νέες και τους νέους του Βαλτεσινίκου.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, προφανώς και δεν έχουν γίνει όλα όσα ονειρευτήκαμε την πρώτη μέρα της συνάντησης μας. Σίγουρα όμως έχουν γίνει αρκετά και πολύ σημαντικά, τα οποία μας γεμίζουν αισιοδοξία, πείσμα, επιμονή για να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Σαν μία ελάχιστη καταγραφή μερικών από τις πιο σημαντικές δράσεις του ‘Χορεσίβιου’, ετοιμάσαμε αυτό το μικρό βίντεο ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη για τις τυχόν ελλείψεις που έχει.

Αυτό που σας ζητάμε είναι να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και να είστε σίγουροι ότι ο ‘Χορεσίβιος’ δεν πρόκειται να σας προδώσει!