Του Χορού Πατήματα…Στης Ψυχής Τα Βήματα…

Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη μουσικοχορευτική παράσταση του “Χορεσίβιου”  με τίτλο “του χορού πατήματα…στης ψυχής τα βήματα…”

Μία εκδήλωση που συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θεατών με ιδιαίτερα συγκινητική συμμετοχή. Τα μπράβο καταξιωμένου καλλιτέχνη συμπατριώτη μας, η βιντεοσκόπηση της παράστασης από επαγγελματία σκηνοθέτη, τα δάκρυα των γονιών των μικρών χορευτών μας, μας γεμίζουν συναισθήματα! “Τι συναισθήματα αλήθεια; Μα Χαράς, ευτυχίας, συγκίνησης, περηφάνιας για αυτά τα παιδιά που χόρεψαν και το ευχαριστήθηκαν, που δούλεψαν ως ομάδα, που κατέθεσαν την ψυχή τους στο κάθε τους βήμα.

Εμείς όλοι που βοηθήσαμε ώστε να αποδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη αυτή η προσπάθεια, χωρίς χορηγούς, χωρίς επιδοτήσεις, προβληματιστήκαμε και ακούσαμε όλους αυτούς που είχαν μια παρατήρηση, ένα σχόλιο να πουν, ώστε την επόμενη φορά να βελτιώσουμε όσες ατέλειες είχαμε και να παρουσιάσουμε μία ακόμα πιο άρτια, τεχνικά, εκδήλωση! Γιατί αυτά τα παιδιά αξίζουν της βοήθειας μας ώστε να αναρριχηθούν σκαλί – σκαλί ως την κορυφή και να δείξουν το μεγαλείο ψυχής που έχουν, μακρύτερα και έξω από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βαλτεσινίκου.

Έτσι τους υποσχεθήκαμε, του χρόνου να αγωνιστούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να φανούμε αντάξιοι της δικής τους προσπάθειας.

 

Πλήρες φωτογραφικό υλικό στην κατηγορία φωτογραφίες