Ημερήσια εκδρομή και προσκύνημα στο ιερό λείψανο του Αγίου Διονυσίου

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” οργανώνει ημερήσια εκδρομή και προσκύνημα στο ιερό λείψανο του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει, εκτός του ιερού προσκυνήματος, επίσκεψη σε αξιοθέατα της Ζακύνθου με το πούλμαν, μπάνιο στη θάλασσα και περιήγηση στην πόλη της Ζακύνθου. Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Τα παιδιά του χορευτικού τμήματος θα συμμετάσχουν δωρεάν, παιδιά μέχρι 18 ετών το ποσόν των 10 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα καταβάλουν το ποσόν των 20 ευρώ. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του μεσημεριανού φαγητού. Ο “Χορεσίβιος” θα έλθει σε συνεννόηση με ταβέρνες ώστε να διασφαλίσει ένα οικονομικό και ποιοτικά άριστο γεύμα.

Επειδή πρόκειται να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μπορείτε από σήμερα να δηλώσετε συμμετοχή είτε αποστέλλοντας ηλ. μήνυμα στο xoresivios@gmail.com είτε καλώντας στα κινητά της Προέδρου Α. Παπαγεωργίου 6976075297, Γεν. Γραμματέως Γ. Παπαπέτρου 6937566093.

Το Δελτίο Τύπου