Τα κουδούνια…. ήχησαν στο Βαλτεσινίκο!

Το διήμερο της Αποκριάς τα κουδούνια του Χορεσίβιου θύμισαν σε όλους οτι μπαίνουμε στη Σαρακοστή.

Το Σάββατο τα παιδιά του συλλόγου, μετά την παρέλαση σε όλο το χωριό, κατέληξαν στην πλατεία και χόρεψαν γύρω απο τη φωτιά σε αποκριάτικους και παραδοσιακούς σκοπούς. Οι μεγάλοι ζεστάθηκαν με το γευστικό “τσουκαλόκαφτο” που προσφέρθηκε στην πλατεία.

Την Κυριακή το μεσημέρι, οι λουκουμομαχίες, οι γιαουρτομαχίες και το κάψιμο του καρνάβαλου, έδωσαν το μήνυμα για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βράδυ.

Ο 1ος ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Χορεσίβιου ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη. Ο φιλόξενος χώρος της ταβέρνας Βασιλικός γέμισε απο κέφι, χορό και πολύ τραγούδι. Η ζωντανή μουσική μαζί με την εξαιρετική φωνή της συμπατριώτισσας μας Κατερίνας Κατσίγιαννη, δεν έδωσαν περιθώρια να μείνει κανείς στην καρέκλα του. Και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις 4 το πρωί.
Το φλουρί κέρδισε η Γεωργία Γκαϊτατζή ενώ πολλά άλλα δώρα μοιράστηκαν στην κλήρωση που ακολούθησε.

Θα ήταν δύσκολο να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν στην προετοιμασία και την υλοποίηση αυτών όλων των δράσεων γιατί είναι πάρα πολλοί και σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιους. Όμως αξίζει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά του συλλόγου που έδωσαν για μία ακόμα φορά την ψυχή τους για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων, την ταβέρνα Βασιλικός τους εξαίρετους μουσικούς και ιδιαίτερα την Κατερίνα μας που έκανε την βραδυά ξεχωριστή.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς μέλη και μη μέλη του συλλόγου που πλαισιώσατε τις εκδηλώσεις και τους δώσατε ζωή, κέφι και ενδιαφέρον.

Και του χρόνου ξανά μαζί!

ΟΙ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΟΙ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΧΟΡΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ!

1ος ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πλήρες φωτογραφικό υλικό στην κατηγορία φωτογραφίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήρες φωτογραφικό υλικό στην κατηγορία φωτογραφίες